Rahaa saa ennen kaikkea töitä tekemällä

Nyt tarvittaisiin jostakin rahaa! Mulla on aina keväisin tiukkaa kun kurssimaksut menevät aina tässä lukukauden päätteeksi. Olen tutkaillut nettiä ja miettinyt, että mistä sitä saisi helpoiten rahaa.

Moni haluaa ottaa lainaa ilman luottotietoja. Mulle se ei kyllä olisi mitenkään vaihtoehto. Enemmin pitäisi aina säästää ja sitten vasta ostella, kuin ostella ja miettiä sitten mistä rahat tehdään. Varsinkin jos ei ole luottotietojakaan enää, niin kannattaako tosiaan ottaa vielä lisää lainaa. Mun mielestä ei kyllä kannata.

rahaa rahaa

Siksi nytkin mietin lähinnä että millä työllä voisin tehdä rahaa.  Se on kuitenkin kaikkista järkevin keino, että tekee jotakin palveluksia, joista joku haluaa maksaa. Olen etsinyt mm. lastenvahtityötä ja siivoustöitä. Niitä nyt ainakin on jonkin verran haettavana. Ongelma on vaan siinä, että onko y-tunnusta vai onko esimerkiksi kevytyrittäjä. Sekin tosin nyt kiellettiin siinä mielessä, että kevytyrittäjäkin tulee maksaa Tyeliä.

Suomen valtio saisi kyllä enemmän tukea yrittäjyyttä ja itsensä työllistäjiä. Ei ole helppoa keksiä tuloja itselleen ja sitten vielä kaikkia inhottavia pakollisia kuluja… Työnteosta pitäisi tehdä kannattavampaa sanon minä!

 

Standard

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *