Sohvaunelmia

Haluisin uuden sohvan, mutta en vielä tiedä millaisen. On monia juttuja joita ilman pystyy elämään mutta sohva ei kyllä kuulu mulla niihin asioihin. Se on vaan jotenkin niin iso osa sisustusta, että kyllä näyttäisi orvolta koti ilman sohvaa.

Ajattelin, että laitan vanhan sohvani Kamppi Kierrättää- Facebook-ryhmään, heti vaan kun löydän uuden. Onko teillä jokin lempparisohva jota haluaisitte suositella? Mulle tärkeintä sohvassa on mukavuus ja väri. En voisi missään nimessä ajatellakaan valkoista sohvaa. Se ei mulla kauan pysyisi valkoisena. En muutenkaan ole tavallisten skandinaavisten värien kannattaja sisustuksessa. Aina pelkkää ruskeaa, harmaata, mustaa ja valkoista. Ei ei! Kyllä väriä elämässä tarvitaan.

perinteinen sohvaryhmä Onneksi nyt on taas tulossa muotiin värit. On paljon kaikkea värikästä aina tyynyistä ja torkkupeitoista lamppuihin ja nojatuoleihin. Mun mielestä värit on aina kivoja. Niistä tulee paljon kodikkaampi tunne sisustukseen kuin värittömästä sisustuksesta. Tai no sellaisesta ankean värisestä sisustuksesta ainakin.

Mä voisin mielellään ottaa vaikka jonkun Burgundin punaisen sohvan tai sitten sellaisen sinapinkeltaisen. Oon tällä hetkellä aivan rakastunut marokkolaiskuoseihin ja niissä esiintyy usein nämä tällaiset lämpimät sävyt. Tosin usein yhdistettynä johonkin kirkkaaseen turkoosiin esimerkiksi. En sitten tiedä onko mun sisustustyyli liian boheemi keskiverto suomalaisen sisustusmakuun nähden. Toisaalta samapa tuo. Itsehän mä siellä asunnossani istuskelen.vihreä sohva

 

Mulla on lattialla paljon raidallisia vanhanaikaisia räsymattoja. Mun mielestä ne on ihan parhaimpia. Moni jaksaa niitä ihmetellä, että miksi mulla on räsymattoja kotona. Kai moni pitää niitä enemmän niin kuin mökkisisustukseen kuuluvana tai vanhanaikaisena tai jotain. Niissäkin mä vaan rakastan niitä värejä!

Mulla on tasan yks asia kämpässä joka on valkoinen ja se on keittiön pöytä. Sen oon saanut yhdeltä kaverilta kun se lähti ulkomaille opiskelemaan. Mun mielestä se riittää valkoiseksi huonekaluksi. Täytyy kyllä sanoa että se pöytä on supernätti ja oon kiitollinen että sain sen häneltä. Olisi varmaan maksanut vielä paljon enemmän jos ei olis ollut tuttavankauppa. Tykkään kyllä, että nykyisin on niin hyvät kierrätysmahdollisuudet myös huonekaluissa. Aina ei tarvi ostaa uutta. Sen oon kyllä päättänyt, että sohva saa tällä kerralla olla uusi. Sen vaivan kun näkee että vaihtaa sohvan, niin mielellään sitten sitä pitää monta vuotta niin ettei tarvitse koko ajan vaihtaa. Jos nyt ostan uuden sohvan niin lasken että sillä mennään seuraavat 10 vuotta. Ainakin. Pistäkään siis hyviä sohvavinkkejä tulemaan!

Standard

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *