Beach 2017 – Joka keväinen vyötärön metsästys

Jaahas se on kevät täällä ja niin on myös joka keväinen laihdutuskuurini. Onneksi minulla ei ole niin paljoa ylipainoa mutta se on se ikuinen viisi kiloa joka olisi hyvä saada pois.

Onneksi olen omasta mielestäni hyvissä ajoin liikkeellä niin kuurista ei tule niin epäterveellistä. Aion vaan vähentää hiilareiden määrää ruokavaliossa. Kaikki sokerit pois ja valkoinen leipä saa myöskin jäädä. Täysjyvä tuotteita jonkin verran, tosin ei niitäkään sitten enää illalla kuuden jälkeen.

Vettä pitää muistaa juoda kunnolla. Lisäksi supertärkeää on tasainen ruokailuväli. Koko ajan täytyisi muistaa syödä ja pieniä annoksia. Se on tämä ruokailupuoli minulle jotenkin tutumpaa ja helpompi toteuttaa. Sen sijaan liikunnan lisäämistä en meinaa saada millään aikaiseksi. Vaikka kuinka suunnittelen lenkille lähtöä tai jumppaamista kotona, ei siitä meinaa tulla yhtään mitään. Minulla on oikein hyvä jumppaohjelma, jonka eräs personal trainer ystäväni on tehnyt minulle. Silti en vaan saa sitä tehtyä vaikka tiedän että siinä ei mene kuin tunti.

Toivoisin todella että saisin noi treenit myös kulkemaan. Sitten olisi täydellinen paketti ja kilot karisisi ihan varmasti. Mulla on aika isot lihakset, jotka auttaa mua painonpudotuksessa kunhan vaan aktivoin ne. Sittenhän ne kuluttaa mukavasti energiaa vielä useita tunteja treenin jälkeenkin. Oonkin päättänyt, että en seuraa niin paljon vaa’an lukemaan vaan ennemminkin vaatekokoa. Lihashan painaa enemmän kuin läski, joten kun se lisääntyy ei paino välttämättä putoa. Keho muokkautuu silti paremman näköiseksi ja kiinteäksi.

dieettiaatoksia

 

Onko teillä suunnitelmissa beach 2017? Olis kiva kuulla millä keinoin meinaatte päästä tavoitteeseenne ja mikä motivoi? Nythän on paljon meneillään kaikkea oman kehon hyväksyntään liittyviä projekteja myös. Vaikka esimerkiksi Vaakakapina näkyy paljon somessa ja niitä juttuja jaetaan. Mun mielestä on täysin ok, jos kaikki ei halua laihduttaa ja on tyytyväisiä itseensä pullukampanakin. Mä vaan en halua olla pullukka ja mun mielestä sekin on ihan yhtä ok. Ei tarvi hyväksyä omia läskejään jos ne ei tunnu hyvältä. Ja mun mielestä mun läskit ei tunnu. Siksi mun mielestä on parempi tsempata ja saada itsensä siihen kuntoon ettei koko ajan oo ahdistunut olo.

Sen sijaan mihinkään ihmedieetteihin en enää sorru. Siinä ei ole mitään järkeä, että on syömättä muutaman kuukauden ja sitten kolmantena lihoo kaiken takaisin. Senkin olen tehnyt niin monta kertaa, mutta kaikki mitä siinä tapahtuu on, että aineenvaihdunta jumiutuu pitkäksi aikaa kun keho tottuu paastoon eikä päästä enää kilostakaan irti.

Nyt siis järkevästi kohti kevyempää kesää!

Standard

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *