Lisää uutta kotiin

Päätinpä sitten alkaa uudistamaan kotia ihan kunnolla. Aikaisemmin vaihdoin siis tapetteja. Uudet tapetit näyttävät hyvältä. Olohuoneessa on nyt musta tehosteseinä. Se on muuten niin upean näköinen, että ajattelin vastaavaa myös ruokailuhuoneen taustaseinälle. Katsotaan sitä nyt kuitenkin, koska luvassa on muitakin projekteja. Ja isompia sellaisia. Aloin nimittäin laittamaan koko kylpyhuonetta uuteen uskoon. Nyt on allaskaapit tilattu. Kyllähän niihin saikin menemään useamman satasen, joten pakko jättää loput hankinnat ensi kuuhun. Allaskaappien lisäksi olisi siis tarkoitus vaihtaa suihkun hana, tai siis se itse suihkukapula. Jos saisi vielä kattoon sellaisen sadesuihkun, olisi kaikki oikein viimeisen päälle toiveideni mukaista. Se pitää vielä ottaa selvää, miten hankalaa sadesuihkun asentaminen on. Nimittäin jos siihen tarvitsee palkata putkimiehen, jää se haave toteuttamatta. Katsotaan kuitenkin yksi asia kerrallaan. Ensin siis täytyy saada kaapit paikoilleen ja mietittyä, miten loppu kylpyhuoneesta pitäisi sisustaa. Varmaan muitakin kalusteita täytyy vaihtaa. Näyttää nimittäin hassulta, kun osa on niin uutta ja loput sitten useita vuosia vanhoja ja kuluneita.

allaskaappi_ja_pesuallas_noro_fix_750_oikea_valkoinen_kiiltava

Standard

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *