ABS-anturi. Mitä ihmettä?!

Mulla oli tänä viikonloppuna äidin auto lainassa. No siinä sitten ajattelin, että käyn Ikeassa ja parissa muussa paikassa kun kerrankin on auto käytössä. Olin päässyt ehkä 10 kilometriä porukoiden pihasta kun kojelautaan syttyi joku ihmeen valo. Olin tietysti ihan paniikissa ja soitin isälle. Sehän sitten paljastui ABS-anturivaloksi. Mitä?! Mikä ihmeen ABS-anturi? Jep jep. No kyllä sillä autolla sitten kuitenkin ajamaan pystyi, mutta yllätys, että jotain laukeaa just silloin kun se on mulla lainassa.

Onneksi tuollaisen ABS-anturin korjaus ei kai maksa kauheasti. Ainakaan isällä ei pelihousut revenneet vaan hän suhtautui asiaan varsin leppoisasti. Noh ehkä se auton omistajalle on tuttua juttua, että niitä pitää välillä huoltaa ja korjailla.

 

Standard

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *